The Infinite Loop

Duik in een virtual reality spel; voel levensechte sensaties

1.5 - 2 hours
Indoors
Competitive
6 - Unlimited

About

Een team van white hat hackers wordt opgeroepen voor een speciale geheime missie. De avond voor de wedstrijd kocht een jongeman een virtual reality headset van een verdacht bedrijf met de naam "The Odyssey". Terwijl hij de nieuwe headset uitprobeerde werd hij plotseling fysiek in de virtuele wereld van het spel opgeslokt.

De missie van het team is om heen en weer te gaan tussen de virtuele en de echte wereld om aanwijzingen te vinden. Aanwijzingen om de gevangene te vinden en hem te helpen terug te keren naar de echte wereld.

Om de beurt draagt een teamlid de VR-headset om de virtuele wereld te beschrijven. De teamgenoten in de echte wereld kunnen met behulp van The White Hats Guidebook de juiste codes vinden om de deuren te openen.

De teams worden steeds beter en efficiënter in het oplossen de opdrachten. Dat is ook nodig omdat in het tweede level het niveau van de opdrachten nog een stukje hoger ligt.

De beste teams weten een goed proces neer te zetten en zoeken continu naar manieren om sneller tot de oplossingen te komen.

Learning Outcomes

De Infinite Loop is een sterk en strak management bedrijfsspel dat gebaseerd is op samenwerking en communicatie in real time. Hoe nauwkeuriger de speler het probleem in de virtuele wereld beschrijft, hoe sneller de teamgenoten in de echte wereld de oplossing vinden. De Infinite Loop kent een sterke leercurve. Iteratief leren, gecombineerd met ononderbroken feedback en verbetering, zorgt ervoor dat de teams problemen op een efficiëntere manier oplossen. De Infinite Loop is een veelzijdig en krachtig hulpmiddel voor het debriefen van complexe problemen. Problemen die zich voor kunnen doen bij moderne bedrijven die werken met externe teams, waarbij gebruik wordt gemaakt van flexibele methodologieën.

Related Testimonial

Amazing! We were on schedule to finish the game but the teams were so engaged and involved , they wanted to carry on playing.

Amdocs

Contact Us